Edzői értékelés
     
SZL

Helyszín: Pomáz
Időpont: 2014 március 21. péntek 15 óra
 
1. mérkőzés: Dunakanyar SE - Pomáz 0-1
2. mérkőzés: Dunakanyar SE - Szigetgyöngye 4-1
Gól: Bánhegyi Norbi (2), Reményi Gyuszi, Gát Ferkó
3. mérkőzés: Dunakanyar SE - Üröm 1-1
Gól: Bátori Zsombor (büntető)
4. mérkőzés: Dunakanyar SE - Visegrád 0-3
5. mérkőzés: Dunakanyar SE - Budakalász 0-0
 
U13-as csapatunk Pomázon szerepelt alközponti Bozsik tornán, ahol három játékossal is megerősítettük a keretet (Maxi, Gát Ferkó, Bánhegyi Norbi).
 
A torna nagy részén a kezdő csapat:
Maxi, Reményi Gyula, Szabó Benedek, Bánhegyi Norbi,Kocsis Gergő, Méhész Ármin, Gát Ferkó, Osoha Áron, Bátori Zsombor
Csere: Ágfalvai Lili, Németh Viktória, Zsák Jázmin.
 
     Meglepő módon szépen, nyugodtan játszva teltek a mérkőzés első percei. Mindkét csapat sorra vezette a támadásait, és egy-egy lesre futástól eltekintve kapuralövéssel is tudták a támadásokat befejezni. Mindkét csapat kapusa nagyon jól helyt állt, és a védelmek is jól működtek. Egy lesgól azonban eldöntötte a találkozót, de semmi okunk nem volt a szégyenkezésre, mert a Pomáz ősszel esélyt sem hagyva 4-5 góllal vert minket. Következett egy meglepően jól sikerült mérkőzés a Szigetgyöngye ellen, ahol Bánhegyi Norbi remek szólója után sikerült a vezetést megszerezni, majd a duplázás után Gyuszkó is betalált a kapuba. A lányok remekül kapcsolódtak a játékba, és ennek köszönhetően is sikerült még egy gólt szerezni Gát Ferkó révén. A végére kicsit kiengedtünk és kaptunk egy gólt, de lelkesedésben és játékban sikerült felülmúlni az ellenfelünket. A harmadik meccsen óriási mezőnymunka folyt, és egy támadásunknál az ellenfél játékosa kézzel ért a labdába. A megítélt büntetőt Bobi végezte el, és nagyon szépen helyezve lőtte a kapu bal oldalába. Egy támadás után sikerült ugyan az Üröm csapatának az egyenlítés de összességében igazságos eredmény született. Jött az a meccs, amitől sok jót nem várhattunk, de a 3-0-ás vereség elkerülhető lett volna, ha egy kicsit jobban koncentrálunk. Sajnos a fizikai fáradság is közrejátszott abban, hogy nem lett szorosabb az eredmény. Az utolsó meccsre mindenki összekapta magát, és bár gól nem született rengeteg helyzetet hozott ez a találkozó is.
Kértem, hogy a labdákat ne előre rúgdosva, hanem szépen járatva próbáljuk kihozni, és így felépíteni a támadásokat. A támadásoknál pedig ha kell, egy az egyben oldjuk meg, de mindenképp lövéssel fejezzük be az akciókat!
Minden dicséret a játékosoknak, és a lányainknak, akik eljöttek erre a tornára.