Edzői értékelés

 

SZL

Helyszín: Pomáz

Időpont: 2014. március 28. 15 óra

Dunakanyar SE - Budakalász 0-2

Dunakanyar SE - Visegrád 0-5

Dunakanyar SE - Szigetgyöngye 2-1

Gól: Osoha, Reményi

Dunakanyar SE - Üröm 1-2

Gól: Reményi

Dunakanyar SE - Pomáz 1-2

Gól: Gát


A kezdő csapat:

Maxi - Osoha, Bánhegyi, Reményi, Ágfalvi Lili - Gát, Kocsis, Méhész - Bobi

  Fáradtan és álmosan mozogtunk az első meccsen, és a folytatásban is. Valahogy mindenki olyan tompának tűnt, és nem tudtunk felpörögni, ahogy az ellenfelek sem. Minden meccsen voltak holtpontjaink. Volt olyan, amikor végigtámadtuk az egész meccset, volt, hogy mi kényszerültünk védekezésre, és abból kellett kontratámadásokat vezetni. De alapjában véve a Visegrád elleni meccstől eltekintve végig egy-egy gól döntött ide vagy oda. 

A taktikánkat és elképzeléseinket nem tudtuk megvalósítani, mert sok játékosom egyénileg próbálta megoldani a támadásokat és a támadásépítéseket. 

Jellemző az egész napra, hogy egy szép labdakihozatal után sikerült 4 passzból a pomázi kapu elé kerülni, és bár végül az ellenféltől kaptuk a labdát, ebből a szép támadásból született a becsület gólunk.

Összességében elmondhatom, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, de az is igaz, hogy az előző héthez képest több gólt kaptunk, és kevesebbet rúgtunk! Hiányzott a csapatból az, ami az előző fordulóban megvolt: a küzdőszellem.