A Dunakanyar SE korosztályos csapatai kitűnően kezdték a szezont.

U19-es (MLSZ NBIII Közép C csoport) csapatunk Dombay Zsolt vezetésével ugyan 1 győzelem (Törökbálint 2:1) mellett 2 vereséget könyvelhet el (Siófok 0:6, Csep-Gól FC 0:3), játékuk egyértelműen bíztatóan alakul (jelenleg a 11. helyen vannak). Az ugyancsak az NBIII bajnokság Közép C csoportjában szereplő U17-es gárdánk Batári Csaba irányításával az első fordulóbeli siófoki vereség után (1:3) kétszer is javított, előbb Törökbálinton (4:1), majd az éllovas Csep-Gól FC otthonában tudtak nyerni (6:0!), így a tabella 6. helyét foglalják el.

U15-ös és U14-es gárdánk az NBII Közép B csoportjában vitézkedik. Előbbieket Szalai Áron edzi és a csapat a Komárom elleni vereség (2:4) után győzni tudott 3:2-re a Vecsés és 2:1-re a Csep-Gól FC ellen, ezzel hatodikok a pontvadászatban. U14-eseink szintén vereséggel kezdtek (1:2, Komárom), majd két nagyarányú győzelemmel (18:0 a Vecsés, 15:1 a Csep-Gól FC ellen) jelezte a csapat, hogy milyen erőt képvisel. A gárda vezetőedzője Egervári Zsolt és jelenleg a 3. helyen található a tabellán.

Több játékosunk is előkelő helyen van a góllövőlistákon: Rubovszky Botond az U17-ben 4 góllal a 7., Egervári Ágoston 8-cal a 2., Kövesdi Péter és Kangyal Huba 7-7 találattal holtversenyben a 3. helyen vannak!

Nagyobb Bozsik korosztályaink (U11, U13) is elkezdték a játékot ezen a hétvégén. U13-asaink jelentősen megerősödtek a nyáron, ennek is köszönhető, hogy a váci régiós kiemelt Bozsik tornán nagyon jól és eredményesen szerepeltek. Az U11-es korosztálynál még kevésbé mérhető konkrét végeredményekben az elvégzett munka és a fejlődés, sokkal inkább a tudatos játék és az ügyesség mutatja meg, hogy ki hol tart. Ez a korosztályunk is több mérkőzést nyert, de sokkal fontosabb, hogy az egyik legstílusosabb játékot láthattuk tőlük az egész tornán.

CSAK ÍGY TOVÁBB, HAJRÁ DUNAKANYAR!