A mérkőzés kezdése előtt a kapusunk azzal dicsekedett, hogy reggelire megevett egy fél tortát, de egy egészet is bevágott volna! Ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, mert az ellenfél kiéhezetten lépett pályára s erősen meglepte a jóllakott hálóőrünket. A 9. percben 2:0 volt a Cegléd javára. Ezek után kissé fölbosszantott, amikor a 10. perc tájékán az ellenfél majdnem megszerezte 3. gólját, mert Valcz Robi még mindig emésztette a reggelijét s éppen odatapadt a gólvonalhoz. Ekkor nem szépirodalmi stílusban fölszólítottam Öt, hogy szedje össze magát. Ez hatott s az ellentámadásból Bódizs Dani pompás góljával szépítettünk (2:1). Az 1. félidő további 35 percében, nyomasztó mezőnyfölényben játszott a Cegléd, de lelkesedésünknek, szervezett védekezésünknek, kapusunk feljavulásának és a szerencsének köszönhetően, az eredmény a szünetig nem változott.

A félidőben sikerült a játékosaimmal elhitetnem, hogy van bennünk még spiritusz és a Szabó Ricsit előrébb toltam, támadóbb játékot kértem tőle. Ennek az lett az eredménye, hogy egy jó ütemű letámadás után a Ricsi labdát szerzett az ellenfél térfelének közepén, kapura húzott vele és a kimozduló kapus mellett a Cegléd kapujába helyezett (2:2). Az ellenfél soraiban látható zavarodottság lett úrrá. A mérkőzés 46’-65. perce között kiegyenlített játék folyt a pályán, ekkor Faragó Dávid, aki kis húzódással lépett pályára, cserét kért, majd a 73. percben Bódizs Danit is bokasérülés miatt, le kellet cserélnem. Ennek hatására megbomlott a csapategység és a végére a csapat teljesen elfáradva 7:2-es vereséget szenvedett.

A 65. percig méltó ellenfelei voltunk a bajnok aspiránsnak. Lelkesedésünk és szervezett, fegyelmezett játékunk, kis híján bravúrt eredményezett. A csapat minden tagját dicséret illeti, de Szabó Ricsi, Dombai Bence, Hangyál Bence, Bódizs Dani, Egervári Marci, Faragó Dávid kiemelkedően teljesített.

A részletes jegyzőkönyv itt megtekinthető >>>