Október 28-29, hétvégén két csapatunk is megmérettette magát Országos Bajnoki fordulón.

OSB - serdülő U17 lány cspatunk

Bajnoki szezon alapszakaszának 2. fordulóját játszotta a Kispesti csapat otthonában. Remek, kiegyensúlyozott játékkal a csoport 1 helyéről indítjuk a következő csoport kialakítást, abban reménykedve hogy a jó pozíciónak köszönhetően kedvező sorsolásra számíthatunk.

Eredmények:
Dunakanyar SE - Kispest 3:0
Dunakanyar SE - Gödöllő 3:0
Dunakanyar SE - Veszprém 3:0

Jó teljesítményükért dicséretet érdemelnek: Domján Flóra, Törköly Kinga, Bokori Luca, Marosi Luca, Kiss Luca

OMB - mini U13 csapatunk

Első országos fordulónkat Tatán játszottuk. Volt amikor nagyon szépen, odafigyelve a megbeszéltek szerint játszottunk, ászokat nyitottunk, nagyokat mentettünk, pontos támadásokat hajtottunk végre. Meccset és szetteket raboltunk ellenfeleinktől és nagy csatában veszítettünk. A végére nagyon elfáradtunk. Összességében véve még szoknunk kell az egész napos tornák légkörét és azt is, hogy két meccs között előfordulhat, hogy nincs pihenő hanem azonnal játszani kell. A következőkben erre kell felkészülnünk. Dicséret illeti újoncunkat Engin Lilit, aki először vett részt országos versenyen és egyáltalán nem illetődött meg a lehetőségtől!

20171028 174825


KMO Felnőtt csapatunk is 3:0 győzelmet zsebelt be a Prohászka csapata ellen, felszabadult, könnyed játékkal. Jól sikerült a mérközés, mind annak ellenére hogy ez a csapat összeszokottságról nem beszélhetett.

Péchy Pepe,Kecskeméti Sára,Babicz Kam,Kiriakidis Eleni,Makó Zsófi,Tuscher Dóri,Kovács Jázmin,Engin Jázmin

Mind ezek közben szombaton mini villámtorna zajlott Leányfalun Zsombi vezetésével. Meglepetés eredménnyel zárult ez a versenyünk. Legfiatalabb játékosaink mini rendszerben az első helyet harcolták ki maguknak. Kiss Zozi,Ott Zsófi,Spárta Zora,Pinke Lilla.

Gratulálok mindenkinek!